Deze The Box Live wordt een heerlijke toffe avond

ROOS gaat ons met een grote grijns en een goede dosis energie  verleiden tot het luisteren naar Nederfunk, wauw dat wordt echt te gek!
Daarna komt Rascal de tent vol energie pompen met pakkende songteksten en catchy melodielijnen

Dus met de bands zit het wel goed, en wij zorgen er weer voor dat het jullie aan niets zal ontbreken

Tot vrijdag!


Roos : http://muziekvanroos.nl/.
Met thema’s als liefde, samenhorigheid, gelijkheid en feminisme doen deze vlijmscherpe Nederlandse teksten je ogen openen. Het is persoonlijk, het is puur en bovendien is het dansbaar As Hell. ROOS maakt Nederfunk. Nederfunk? Ja! Een mix van de grooves van Michael Jackson, de sounds van Jamiroquai, de knipoogjes van Vulfpeck, de catchy melodieën van Nielson en een heleboel eigenzinnigheid. Onder het mom “niet lullen, maar dansen” zorgt ROOS met haar band voor funky gitaren, schreeuwende toetsen, sexy baslijnen, strakke drums en natuurlijk de nodige gekkigheid. Want hè, ze komen tenslotte wel uit Den Haag.

Roos ten Hoorn – frontvrouw + elektrisch gitaar
Jelle van Bemmelen – elektrisch gitaar
Nathan Gutlich – toetsen + zang
Sophie Anglionin – synthbass, percussie + zang
Jochem Jautze – drums

Rascal : https://rascalband.com/
is een energieke pop-/rockband met een performance waar de energie van af spat en die ie nog lang bij zal blijven. De diversiteit van de muzikanten en hun muziekstijlen worden samengesmolten tot een eigen unieke, maar voor jong en oud herkenbare en aanstekelijke stijl.

Met pakkende songteksten en catchy melodielijnen welke terug te horen zijn in het eigen geschreven werk die samengebracht wordt op het podium, weet Rascal het publiek elk optreden weer te raken. Of het nu de klein zaal van een theater of cafe betreft of het hoofdpodium van een groot festival, deze mannen én dame op de drums maken er altijd weer een groot feest van.

Met inspiratie van bands als Train, Racoon, Kings of Leon en Robbie Williams is Rascal in de afgelopen iaren gegroeid tot een begrip in de Haagse en Zoetermeerse Pop/Rock scene waarbij elke keer Weer de voeten van de vloer gaan.

Datum

17 jul 2020 - 18 jul 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00