Skip to main content

Krek & Làn, Keltische Folk & Rock CANCELLED!

Wordt op andere datum geprogrammeerd

Zaterdag 6 juli kunnen jullie genieten van eerst prachtige Keltische folk muziek gespeeld door de band Krek, gevolgd door stevige instrumentale Folckrock gespeeld door Làn uit Leiden.

Kaarten a  € 5,00
https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/257A82FA39F0981C6F4EDC86EF18C4B5

Krek : http://krekmusic.nl
Keltische folk. Vooral Iers en Schots. Maar Wales, Bretagne, Galicië, Appalachen en andere streken laten we niet links liggen. Altijd op onze manier en zonder dwingende conventies. Wat dacht je van een Schotse tune in een Ierse traditional? Of Schotse Small Pipes en concertina die worden afgewisseld met mondharmonica. Van opzwepende instrumentale sets tot ontroerende ballades.                 

Het repertoire van KreK bestaat uit traditionele nummers en een enkele cover. Van evergreens tot het onbekendere werk. Ballades, liedjes en danstunes. Instrumentaal en vocaal.    

De naam? Wij zijn Hollanders die Ierse muziek spelen. Vandaar dat we Craig (Gaelic voor plezier) hebben verhollandst tot KreK. Je spreekt het net zo uit en geeft toch dat folkie gevoel.

Làn : https://anlanmusic.bandcamp.com/track/larkn
Wij zijn Làn, een instrumentale folkrockband uit Leiden. Sinds 2020 combineren we zowel traditionele Keltische folk als moderne folk met elementen uit bluesrock en heavy metal. Tijdens onze show hoor je nieuwe arrangementen van klassieke nummers van rockbands, met toegevoegde airs, jigs of reels. Of een set traditionals met de kracht van hairmetal uit de jaren 80. Met instrumenten als fluit, Schotse reelpipes, Ierse Uilleanpipes, gitaar, bas en drums varieert ons repertoire van sfeervol en ambient tot stuwend en dynamisch.

Datum

06 jul 2024
Expired!

Tijd

19:30 - 23:00

Kosten

€5,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6