The Box Live 3 juli, Terug naar “normaal” !

We hebben weer 2 toffe bands voor vanavond.
We beginnen met Between the Jars.
Met een unieke stem, psychedelische toetsen en verscheurende gitaarriffs voegen zij een onderscheidend geluid toe aan muziek.
Daarna weer ff lekker ouderwets rocken met The Essentials
Zij spelen voornamelijk 90’s en 00’s maar ook eigen liedjes.

Heerlijk genieten van weer 2 bands live on stage, en afkoelen op ons mooie terras aan de oude rijn, wat wil je nog meer!

Wij staan in ieder geval wee helemaal klaar voor jullie

Tot vrijdag!

Between The Jars : https://www.betweenthejars.com/
… dat is waar deze jonge band haar muziek componeert. In 2014 veranderden vijf Utrechtse muzikanten de zolder van een drankengroothandel in hun eigen studio om een ​​onderscheidend geluid te creëren, geïnspireerd door de muzikale erfenis van de jaren ’70. Met een unieke stem, psychedelische toetsen en versnipperende riffs benadert de muziek classic rock met een frisse blik. Kort na de oprichting van Between The Jars won de band drie lokale bandcompetities, plaatste zich voor de Utrecht Popprijs en deelde het podium met artiesten als Orange Skyline, BADE, The Indien en John Coffey. Met meer dan 100 optredens door heel Nederland op podia als Paradiso en De Melkweg en een live optreden van de single ‘One Of Them’ op radiostation 3FM bouwt Between The Jars een serieuze reputatie op.

In februari 2018 nam de band, na lang schrijven en experimenteren met verschillende geluiden, twee singles op samen met producer Juan van Emmerloot (Snowy White, Popa Chubby en Steve Lukather (Toto)) en tekende een contract bij platenlabel TheRoomRecordings . De singles ‘Annie Green’ en ‘Long Halloween’ werden uitgebracht in mei en juni 2018, waarna Between The Jars hun internationale debuut maakten door te touren door Frankrijk. Daar speelde de band voor minstens 3.000 bezoekers op het Class’EuRock-festival in Aix-En-Provence. Na het succes in Frankrijk ging de band in december en januari van datzelfde jaar op tournee in India en speelde op het Mood Indigo Festival. Tegelijkertijd werkt de band aan hun debuutalbum dat gepland staat voor release in 2020.

Florian Albronda, Jesper Hendriksen, Chris Fonteijn, Maarten van den Ende, and Max Mulhuyzen

Essentials: https://essentialsband.nl/
is een Rotterdamse rockband die a-typische covers speelt (voornamelijk jaren 90 en 00’s) verrijkt met eigen liedjes. Het is een jongensding.

Essentials is een viermansformatie met de volgende charmante bandleden:
Sebastiaan Aalbers: zang en ritmegitaar
Ben Dijkstra: Basgitaar
Symon Maks: Drums
André Krijger: Lead gitaar

Datum

03 jul 2020 - 04 jul 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00