The Box Live “Hard Rock it is!”

We beginnen met Hvalross, zij serveren een zware coctail van stoner, hardrock en metal.
Daarna zet Foogle The Box in vuur en vlam met herkenbare nummers van Black Sabbath, Kiss, Deep Purple, Motorhead en nog vele andere.

Dus als je wilt headbangen, je longen uit wilt schreeuwen of gewoon luchtgitaar wilt spelen, kom dan lekker lang

En let op Vol = Vol !

Wij zijn er in ieder geval klaar voor

Tot vrijdag!

Hvalross : http://www.hvalross.nl
is een hard rockende band uit Zuid-Nederland. De leden rocken al sinds ze tieners waren (en geloof ons, dat is een tijdje geleden) in punk-, metal- en (prog) rockbands.

In het voorjaar van 2018 besloten de vier dat het tijd was om hun instrumenten weer op te pakken na een muzikale onderbreking van drie jaar en opnieuw samen te werken om geweldige hard rockende muziek te maken. Hernieuwde ontstane energie leidde al snel tot nieuwe nummers die een zware cocktail van stoner, hardrock en metal vermengden. De band demonstreerde een aantal nummers zodat ze het podium konden betreden om te genieten, los te laten en hun hard rockende energie te delen. Als gevolg hiervan was het volgende jaar 2019 een jaar van serieus optreden voor een band zonder album. Ze doorkruisten heel Nederland en maakten zelfs enkele stops in België. Het gaf de band de mogelijkheid om hun liedjes, geluid en uitvoering te creëren en vorm te geven. Tegen het einde van het jaar begon de band met het opnemen van hun eerste album dat begin 2020 zal verschijnen.

We houden je op de hoogte, maar kom ondertussen live kijken. Naar verluidt hoor je invloeden van Mastodon, Judas Priest, Black Sabbath en Iron Maiden, maar uiteindelijk is het gewoon hard rockende Hvalross!

Gerben van Oosterhout
Maarten vermeulen
Barry Veeke
Tristan de Rijk

Foogle: https://foogle-amsterdam.jimdofree.com/
Foogle de band die je nodig hebt !!
Black Sabbath, Kiss, Deep Purple, Motorhead, noem maar op en Foogle speelt het!
We kennen onze klassiekers en we spelen ze lekker stevig. Foogle is geboren om klassieke hardrock en heavy metal levend te houden. Ga met ons mee in een zware achtbaan die je door alle tijdperken van hardrock en metal brengt!

Alessio Pascoli
Hans Mijnhout
Gianfranco Maggio
Laszlo de Roo

Datum

10 jul 2020 - 11 jul 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00