The Box Live, lekker Rocken!

as vrijdag beginnen we met From Mars To Mercury, zij spelen geniale ritmes, met kranige onrust waar je niet stil bij kan staan.
Daarna neemt Rock Division jullie mee naar Metallica, Pearl Jam, Kings of Leon, enz.
Front vrouw Marjolein Stegeman spat van het podium, en geeft de Rock een eigen draai maar blijft trouw aan de sfeer.

Dus, hebben jullie zin in een tof avondje Rock, een gezellige sfeer, en leuke mensen, kom dan gezellig lang bij Muziekcentrum The Box!

Tot vrijdag!

From Mars To Mercury  : http://frommarstomercury.nl
houdt het midden tussen geniale ritmische en melodische structuren en een kranige onrust op een bedje van overlast.

Deze band, bestaande uit vier veertigers, kunnen putten uit een enorme ervaring, soms ook in de muziek. Groen als gras in de jaren ’80, verbeterd in de jaren ’90, tot perfectie gepolijst in het nieuwe millennium maar nu weer keihard op de weg terug: From Mars To Mercury.

De band bestaat uit drummer Jaap (bekend van o.a. Paragon), bassist Jos (bekend van o.a. Paragon), gitarist Frank (bekend van o.a. Paragon) en zanger Leon (bekend van o.a. Left Inc.). De wortels van eerstgenoemde drie heren liggen in Lisse, gelegen in de Duin- en Bollenstreek. En hun vele optredens hebben ervoor gezorgd dat de bandleden in de hele regio bekend zijn bij hun familie en vrienden.

Lang gedacht dat de band geen naam mocht hebben maar uiteindelijk is de keuze gevallen op From Mars To Mercury, een naam die ogenschijnlijk de lading niet dekt, en ook na wat langer nadenken kant noch wal raakt. De bandnaam leidt daarnaast regelmatig tot verwarring. Laatst nog, in het winkelcentrum van Zoetermeer. Enorm veel verwarring. Veel mensen vragen dan ook waar de bandnaam vandaan komt. Zelf denken de bandleden dat hun bandnaam uit het Engels komt.

De muziek van de band is heel divers, dan weer hard en heavy, dan weer heavy en hard! Soms beginnen de bandleden tegelijk, soms eindigen ze gelijk! Al met al een heel gevarieerd repertoire en dus voor elk wat wils! De muziek houdt het midden tussen geniale ritmische en melodische structuren en een kranige onrust op een bedje van overlast.

Daarbij zijn de heren schatplichtig aan hun muziekhelden: Deep Purple en Queen (vroege jeugd), Metallica en Megadeth (late jeugd) en Muse en Foo Fighters (late herfst). Zij streven er naar hun jatwerk evenwichtig over de afgelopen decennia te verdelen. Op hun beurt verwachten zij dat over 20 jaar niemand hun muziek nog kent. En die bescheiden­heid siert hen.

From Mars To Mercury maakt eigen liedjes waar een beetje singer-songwriter zijn neus voor ophaalt; die zijn dan ook niet welkom bij optredens van de band. Over optredens gesproken. De band laat bij hun optredens heel doelbewust de stadions en grote concertzalen links liggen. Veel belangrijker vindt de band het om het nauwe contact met hun fanbase (i.o.) aan te halen in de intieme setting van aftandse etablissementen.

Er zijn van die gebeurtenissen die je leven veranderen en die je je 40 jaar later nog herinnert als de dag van gisteren. Een optreden van From Mars To Mercury is echter ook niet te versmaden.
Frank, Jaap, Jos, Leon


Rock Division : http://www.rockdivision.nl
ROCK DIVISION is een ervaren rock coverband! Metallica Pearl Jam Foo Fighters Go Back To The Zoo Kings of Leon.
Zij komen uit Midden-Nederland.
Deze gedreven formatie speelt moderne en classic rocksongs
Uitsluitend Engelstalige covers met een eigen draai maar trouw aan de sfeer van de originele song. Rock Division zorgt voor een spetterende rockavond in een kroeg, tentfeest, festival of op een ander feest.
Marjolein Stegeman
Martijn Stekelenburg
Paul Sangers
Wim Klever
Leo Spanenburg
Niek Kolkman

Datum

07 feb 2020 - 08 feb 2020

Tijd

20:30 - 01:00

Locatie

Muziekcentrum the Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH