The Box Live van 6 maart wordt er een van, Herinnert u zich deze nog, nog, nog,…..

De Lapré band gaat direct van start met toffe funk en rock met een sausje van herkenning maar toch ook weer niet.
Deze muzikale familie weet echt een super gezellige vond te maken.

Daarna neem ACE jullie mee naar de tijden van o.a. Neil Young, Earing en Clapton.
Heerlijk om naar te luisteren, en weg te zweven naar oude herinneringen, of gewoon lekker op te dansen.

Wij zijn er weer om het jullie helemaal naar het zin te maken, en mochten we even niet reageren, tik ons dan gewoon op de schouder, want dan staan we ook even te genieten van deze 2 toffe bands

Leuk als jullie komen

Tot vrijdag!

Lapré band: https://www.lapreband.nl/
is een funk rock coverband die bestaande nummers enerzijds herkenbaar weet te laten en anderzijds op het goede moment weet te mengen met een flinke dosis Lapré jus. De familieband Lapré is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan en begon als een gelegenheidsband, die eenmalig bij elkaar waren gekomen om een avond op te luisteren. De basisbezetting toen is in grote lijnen dezelfde als de huidige Lapré band. De leden Marcel Lapré (bas), Hans Lapré (slaggitaar), Ray Kuiper (drums), Ko van Doorn (keyboard) en Deef Kuiper (leadvocals) maken inmiddels al bijna 20 jaar met succes muziek. In de loop der jaren zijn er diverse gitaristen voorbijgekomen, zoals Marco Bergsma, Angelo Franzen en de huidige gitarist Michel Saythapi. Met het produceren van eigen nummers is de band inmiddels wegens tijdgebrek gestopt. Wel is er op twee uitgebrachte cd’s (“20 piek dollar” en “Lapré Swing”) nog eigen werk te horen. Daarentegen is Lapré is nog lang niet van plan ermee te stoppen en heeft plezier hoog in het vaandel staan. Lapré is een authentieke live band die overal en nergens al heeft opgetreden, van Nighttown tot de Gooth, van Oostenrijk tot Ameide.

ACE neemt jullie mee terug naar de begintijd van Neil Young, samen met de band Crazy Horse in Everybody knows this is nowhere en Zuma, maar natuurlijk ook met zijn succesalbums Harvest en After the Goldrush. Heerlijk om naar te luisteren en weg te zweven naar oude herinneringen, te genieten van klassiekers als Old Man en Heart of Gold, maar ook de vlammende aanklachten in nummers als Southern Man, Alabama of Ohio. Kortom, een road-trip door de USA van de jaren 70 tot en met nu, gezien door de ogen van deze oude meester….

ACE : https://coverband-ace.nl/
staat voor Acoustic Cover Experience en speelt behalve een uitgebreid Neil Young Tribute ook bekende covers in een akoestisch jasje. Van Golden Earring tot Clapton, van The Beatles tot U2 en van John Mayer tot The Stones.

Marco den Engelsman : zang, slaggitaar en mondharmonica
Wim Koenen                  : zang en percussie
Peter Verdult                  : leadgitaar
Bert Dubendorffer        : basgitaar en backing-vocals

Datum

06 mrt 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00