Toffe Haan @ The Box Live

Ze hebben al een keer de tent heerlijk op z’n kop gezet met hun Nederlandstalige powerpop, en dat gaan ze as vrijdag weer doen.
Hier zal nog lang over worden nagepraat. Door onszelf in ieder geval!

Hopelijk is dit de laatste The Box Live met 30 gasten, vanaf 1 juli mogen er weer wat meer in.

Wil je zeker een plekje hebben stuur dan even een email naar theboxlive@muziekcentrumthebox.nl

Gewoon aan de deur reserveren kan ook maar Vol is Vol

Tot vrijdag !

Toffe Haan : www.toffehaan.nl
 is Nederlandstalige Powerpop. Een bijzondere kruising tussen Tenacious D en De Dijk. Kleinkunst groots gebracht. Listige samenzang en snuggere teksten maken van dit geheel een bombastisch spektakel!

Van bombastische rock tot kleinkunstige pop, van Toffe Haan kun je álles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en heldhaftig gitaarspel strijden stoutmoedig om suprematie.
Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk en The Amazing Stroopwafels tot Gorki, langs Tenacious D en met een vleugje Metallica. Maar het is totaal iets anders. Wél hanteren ze dezelfde hitgevoeligheid.

Deze kloeke band zit lekker in de lift en als er een eenheid voor live-ervaring zou bestaan, dan hadden zij daarvan kubieke kilometers in de benen! Toffe Haan staat garant voor een avondje muur-van-geluid waar het enthousiasme en de jeugdigheid vanaf spatten! Naar eigen zeggen kunnen ze zich zomaar ontwikkelen tot de beste band ter wereld. Hun woorden..

Datum

26 jun 2020 - 27 jun 2020
Expired!

Tijd

20:30 - 01:00