Skip to main content

Alexander Broussard & Friends, My Own Songs In Concert

Alexander genoot als sessiemuzikant en als entertainer al enige bekendheid door zijn werk met Najib Amhali en bij The Crazy Pianos. Hij brak op eigen meritis door dankzij het televisieprogramma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ waar hij als frontman met zijn The Billy Joel Experience hoge ogen gooide en samen met de andere drie finalisten een uitverkochte Ziggo Dome 2022 op zijn grondvesten deed trillen. 

In 2021 bracht Alexander zijn langverwachte tweede album ‘Out Of The Blue’ uit dat met zijn stevige en melodieuze pop door zowel fans als media uitstekend ontvangen werd. Helaas kon er toen vanwege de Coronamaatregelen alleen een zeer kleinschalige presentatie gehouden worden. 

Begin juli 2023 kwam het derde album ‘Unfinished Business’ uit. Hierop kiest Alexander voor een minder gepolijste sound. 

De songs zijn evenwel onmiskenbaar van Alexander’s signatuur en door de solide productie live uitstekend op de planken te brengen. En dat gaat dan dus ook gebeuren op zondag 15 september 2024 bij Muziekcentrum The Box in Katwijk met een zinderend concert!

KOOP HIER JE TICKETS!

Datum

15 sep 2024

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

€12,50
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6