Skip to main content

Benefietavond Kanjers van Kenya in Muziekcentrum The Box

Stichting Kanjers van Kenya is in 2017 opgericht door Hanneke Verloop, Mariëtte de Boer en Judith Oudshoorn. Deze stichting heeft als doel kansarme kinderen in en rondom Nairobi de mogelijkheid te bieden naar school te gaan.

Op zaterdag 1 oktober is er een benefietavond. Door kaarten te kopen voor deze avond steun je de stichting.

En daar krijg je natuurlijk wat voor terug! Namelijk een heerlijke avond vol herkenbare hits, dus: dansen maar! Dus trommel wat vrienden op en bestel kaarten via de link op de de website van Kanjers van Kenya

TICKETS

De Band

Project M : www.coverbandprojectm.nl
Met veel plezier en soms verpakt in een ander jasje brengt ProjectM een mix van nummers van de jaren zestig tot heden. De band heeft een zangeres en twee zangers die elkaar afwisselen, of met z’n tweeën en soms zelfs met z’n drieën tegelijk op het podium staan. Volop afwisseling op het podium dus!

Neem daarbij een dansbare en herkenbare maar niet altijd voorspelbare setlist, en je hebt een topavond met onze band!

Coverband ProjectM bestaat uit een zestal ervaren, enthousiaste muzikanten.

Ruim tien jaar geleden ontstaan uit het idee om een repertoire samen te stellen met de beste muziek van Nederlandse bodem. Bij een Nederlands repertoire hoorde een Nederlandse naam; Altijd Wat.

Na de komst van de nieuwe zangeres en zanger, zo’n drie jaar geleden, is besloten het beste van de setlist te behouden en hem uit te breiden met toffe, internationale hits. Dit betekende tevens de naamswijziging naar ProjectM.


 

Datum

01 - 02 okt 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00