Skip to main content

KanjerRock !

Stichting Kanjers van Kenya en Muziekcentrum The Box organiseren de tweede editie van Kanjerrock met optredens van AWSM en Refill 

De optredens worden verzorgd door rockcoverbands AWSM en Refill en de opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan Kanjers van Kenya. 

Stichting Kanjers van Kenya helpt kansarme kinderen uit achterstandswijken te ontsnappen aan een leven vol armoede, ziekte en honger door ze een schoolopleiding aan te bieden. Meer informatie vind je op www.kanjersvankenya.nl.

Rockcoverbands AWSM en Refill spelen muziek van onder meer Muse, Deep Purple, Metallica, Volbeat en Pearl Jam. Beide bands dragen de stichting een warm hart toe en treden belangeloos op. 

“We zijn erg dankbaar dat muziekcentrum The Box voor de vierde keer haar podium ter beschikking stelt voor Kanjers van Kenya”.
The Box staat garant voor een heerlijk avondje uit met een mooi podium, uitstekend geluid en een gezellige bar. Muziekcentrum The Box bevindt zich aan de Valkenburgseweg 50a in Katwijk. De zaal opent om 20.30 uur en de eerste band begint rond 21.00 uur. Het evenement zal doorgang vinden als er 50 kaarten in de voorverkoop zijn verkocht.

Datum

20 - 21 apr 2024

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€15,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6