Skip to main content

The Box goes International !!

Soms komt er een kans op je pad die je niet mag laten lopen.

Zo hadden we een aantal jaren terug Lachy Doley uit Australië op ons podium, de Hammond Blues virtuoos, die nu de HMH uitverkoop.
Deze keer hebben we de te gekke PopRock cover band Izzy Dizzy uit Rhodos / Griekenland on stage!
In de zomermaanden spelen zei in hun eigen locatie “Double Deuce”  op vakantie eiland Rhodos, en vermaken daar jaarlijks duizenden toeristen met hun show.

Izzy Dizzy is zo te gek, dat zei jaarlijks in de wintermaanden gevraagd worden een Europese tour te doen.
En dit keer komen zei ook naar Katwijk Muziekcentrum The Box!
Bekende hits als Higway to hell, Paradise city, Ace of spades, maar ook Purple rain, Addicted to love en nog veel meer passeren de revu! 

Voor een ticket betaal je € 13,00, hiervoor krijg je een drankje, de bekende BBB (Bekende Bitterbal van de Box, en natuurlijk een te gekke band!

De kaarten te koop via onderstaande link 

KOOP HIER JOUW TICKET

We maken er een super zondag middag van   

Tot dan!

Izzy Dizzy :  https://youtu.be/EfnZMFVTCks?si=7AB3Qzax-XpUHPdP
Is een een vijfkoppige coverband, opgericht in 2014 en gevestigd op het prachtige eiland Rhodos, Griekenland.

De huidige bandopstelling bestaat uit de originele leden Bairam Bedele (bas, zang) George Iliou (gitaar, zang) en Dimitris Tokouzis (drums). Afrodite Papachristodoulou (zang) en Nikos Igglezos (ac.gitaar, zang) kwamen in 2023 bij de band.

Na vele jaren op verschillende locaties voor livemuziek, clubs en bars op het eiland te hebben opgetreden, besloot de band hun eigen locatie te openen. Dus in 2017 werd The Double Deuce Live Stage in Ixia geboren, waar de band in de zomer optreedt.

Sinds 2015 begon de band tijdens de wintermaanden door vele landen in Europa te toeren voor hun eigen optredens en ook voor bedrijfs- en privé-evenementen.

We hebben veel ervaring in de entertainmentwereld met tot nu toe meer dan 2000 optredens. De band speelt al vele jaren voor verschillende nationaliteiten en verschillende leeftijdsgroepen en is zeer veelzijdig, met als sterk punt een grote afspeellijst met het pop-rockgenre, voornamelijk uit de jaren 60-70-80 en 90.

Dit jaar heeft de band een nieuwe line-up en een vernieuwde playlist die je als bijlage vindt. Ook de merchandise van de band wordt gesponsord door Heineken Silver!”

Datum

25 feb 2024
Expired!

Tijd

14:30 - 18:00

Kosten

€13,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6