Skip to main content

The Box Live !

Vrijdag 8 maart gaan we een hele avond genieten en dansen.
We starten met Blues Appeal, zij brengen de authentieke blues naar Katwijk.
Daarna neemt de band Justfine jullie mee naar de tijd van herkenbare covers die jullie herkennen en laat meezingen en dansen

Tot vrijdag! 

Blues Appeal : https://www.facebook.com/Bluesappeal

is eind 2021 gestart met 5 zeer ervaren musici die elkaar vonden in de doelstelling om een zeer gevarieerd en zeker niet alledaags blues repertoire van hoge kwaliteit op te bouwen. Met hun authentieke blues, soms wat meer jazzy blues maar ook hedendaagse blues blijven ze muzikaal altijd dicht bij het origineel, maar door de karakteristieke stem ‘met een randje’ van de, uit Amerika afkomstige zangeres Diana, krijgen de songs wel een geheel eigen karakter. 

In 2023 is er een wisseling geweest en heeft de band een doorstart gemaakt met drummer Dick Sol, die nu samen met bassist Frans de ritmesectie van de band vormt. Gitarist Wim en toetsenist Wim ( ja 2x Wim) spelen de mooie melodielijnen van de prachtige nummers die zij ten gehore brengen. In oktober 2023  is de band gegroeid naar 6 personen door aansluiting van saxofoniste Dani, die mooie tapijtjes onder de zanglijnen van Diana legt en de “lady blues” feel van de band versterkt.

Met nummers zoals Bad case of loving you (versie Koko Taylor), Close to my fire (Beth Hart/Joe Bonamassa), Damn your eyes (Luce Dufault), Ghetto woman (BB King / versie Marva Wright) Still got the blues (Gary Moore) en  Summertime (Joanne Shaw Taylor ), krijg je een idee van het repertoire.

Coverband JUSTFINE : https://www.coverband-justfine.nl
is gestart begin 2016. Alle bandleden hebben ruime ervaring als actief bandlid op diverse podia van cafe’s tot P60 (Amstelveen) en de Melkweg (Amsterdam).
Patric : zang gitaar
Diederick : bas
Rein : drums
Brigit : toetsen zang
Marcel gitaar zang

Vrijdag 8 maart
zaal open 20:00 uur
eind 01:00 uur
kosten € 2,00

Datum

08 - 09 mrt 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6