Skip to main content

The Box Live a Tribute to Beth Hart

Vrijdag 24 mei hebben we natuurlijk weer een heerlijke The Box Live
We beginnen met Egoism, een singer songwriter duo die bekende hits akoestisch brengt.
Daarna neemt DE Beth Hart Tribute, Betty’s Blue Heart jullie mee naar de wereld van de onvervalste blues

Tot vrijdag de 24e!

Echoism : https://www.youtube.com/channel/UCn2JsGMylxdmjQIgvF6x4Pw
is een tweemansformatie uit Leiden. We spelen een repertoire van akoestische covers uit veel verschillende genres,

Betty’s Blue Hearts: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550970994785
Stap binnen in een muzikaal universum waar passie, emotie en rauwe energie samenkomen in een onvergetelijke ode aan de legendarische Amerikaanse blues zangeres Beth Hart. “Betty’s Blue Hearts”, brengt de krachtige en zielroerende muziek van Beth Hart tot leven op een manier die je ademloos achterlaat. Eydie is een zangeres wiens stemgeluid doordrenkt is met een soortgelijke rauwe emotie en energie die Beth Hart beroemd heeft gemaakt.

Zij heeft een aantal fantastische muzikanten om zich heen verzameld, die elk een indrukwekkende staat van dienst hebben. Als band benaderen ze het onmiskenbaar geluid met de rauwe bluesy klanken van Beth Hart tot in perfectie.

De gitarist, brengt met intensiteit en virtuositeit elke noot tot leven. Zijn vurige solo’s en meeslepende melodieën nemen je mee op reis door de diepste emoties van de blues. De drummer, met zijn ongeëvenaarde ritmische precisie, zorgt dat je in het publiek het ritme van de muziek tot op het bot ervaart, terwijl de bassist ondertussen de zaal op zijn grondvesten doet schudden, met zijn diepe, pulserende grooves.

De toetsenist voegt een onderscheidende textuur toe aan de muziek, met zijn piano of hammond klanken of legt subtiel een laagje strijkers neer. De blazerssectie voegt, als kers op de taart, extra soul en passie toe, waardoor het publiek volledig in vervoering wordt gebracht.

Samen vormen deze muzikanten een harmonieuze eenheid, waarbij de nummers van Beth Hart opnieuw worden uitgevonden in een combinatie van zowel eerbetoon als vernieuwing. 

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol rauwe emotie, betoverende melodieën en ongeëvenaard talent, wanneer Betty’s Blue Hearts het podium betreedt. Laat je meeslepen door de kracht en passie, in deze viering van de muzikale erfenis van Beth Hart die je niet wilt missen!

Zang: Eydie Ligtenberg
Bas/Zang: John Fijan
Gitaar: Joris van Leeuwen
Toetsen: Jan Martin Monster
Drums: Bart de Weert
Saxen: Lars en Louis Beckers

Datum

24 - 25 mei 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6