Skip to main content

The Box Live, Dansen Zingen & Genieten

The Box Live van 9 feb. wordt er een van eerst ff lekker rocken, en daarna helemaal uit je dak met dansbare covers.
From Mars To Mercury neemt je mee naar bands als Musr, Foo Fighters, Queen, en nog veel meer.
Daarnaa gaan de voetjes van de vloer met Hit The Roof.
Zij nemen je mee naae een andere kant van de muziek, denk daarbij aan, Michael Jackson, Incognito, Chaka Khan, Brothers Johnson, enz.

Dus neem je laarzen en dansschoenen mee!

Tot vrijdag!

From Mars To Mercury : www.frommarstomercury.wordpress.com
Een eigenzinnige band, bestaande uit vier veertigplussers die kunnen putten uit een enorme ervaring, soms ook in de muziek. From Mars To Mercury speelt lekker rock covers, maar ook te gek eigen werk 

De muziek van de band is heel divers, soms hard en heavy, dan weer heavy en hard. Al met al een heel gevarieerd repertoire en dus voor elk wat wils! De muziek houdt het midden tussen geniale ritmische en melodische structuren en een kranige onrust op een bedje van overlast.

Hit The Roof : https://www.hit-the-roof.nl
A TRIBUTE TO SOUL & JAZZ.

Als je op zoek bent naar een energieke, authentieke band met echte blazers waar je de hele avond op kunt dansen, zoek dan niet verder.

Hit the Roof!  blaast al 10 jaar klassieke soul, funk & jazz  een nieuw leven in en levert optredens waarop volop gedanst kan worden met interactie voor het publiek.

Van Motown tot moderne Soul en Jazz, we hebben het allemaal. Of je nu op zoek bent naar een avondje uit met vrienden, een speciaal evenement, of gewoon je favoriete muziek wilt horen, Hit the Roof is de perfecte keuze.

Denk aan Michael Jackson, Incognito, Chaka Khan, Brothers Johnson, Stevie Wonder, E,W&F, Maxwell, Chic, Tower of Power  en je begrijpt dat de dansvloer van begin tot eind vol staat.

Niet voor niets is een vrije vertaling van onze bandnaam:  Het Dak Eraf!!!!

En of het nu een optreden is in een cafe, evenement, festival of privé- of bedrijfsfeest maakt ons niet uit, wij zorgen dat het Feest wordt.

Datum

09 - 10 feb 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6