Skip to main content

The Box Live, dat wordt weer genieten!

The Box Live van as vrijdag gaat weer lekker rocken
We starten met  Elek Trick, een dynamische rock coverband met lekkere covers van oa Anouk, de Dijk, Foo Fighters en Bon Jovi
We eindigen met Public Fools, een band met een straight in your face mentaliteit, no nonsens songs, die jullie meenemen op een trip door rock-city.

Het beloofd dus weer een heerlijk avondje live muziek te worden.

Tot vrijdag!

Elek Trick:
Aan het roer van Elek Trick staat de charismatische zangeres Sandra, wiens krachtige stem en podiumcharme het publiek keer op keer weet te betoveren. Samen met de gepassioneerde bassist Jan, de virtuoze gitarist Bas en de meeslepende drummer Sjors vormt Sandra een hechte muzikale eenheid die garant staat voor een onvergetelijke live ervaring.

Met een mix van klassiekers en hedendaagse hits brengt Elek Trick een eerbetoon aan de grootheden van de rockmuziek, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen unieke twist geven aan elke track die ze spelen. Hun optredens zijn een feest van herkenning voor liefhebbers van stevige gitaren en pakkende melodieën, en de band weet moeiteloos een connectie te maken met hun publiek, waardoor elke show een onvergetelijke belevenis wordt.

Of ze nu spelen in intieme kroegen of op grote podia, Elek Trick laat altijd een blijvende indruk achter met hun passie voor muziek en hun onmiskenbare talent. Met een groeiende schare fans en een onuitputtelijke energie blijft Elek Trick de grenzen van de rockmuziek verkennen en inspireren ze generaties met hun opwindende optredens en tijdloze nummers.

Public Fools : www.facebook.com/PublicFools-1584407958496513/
Is een band met een straight in your face mentaliteit, no nonsens en knallen! Eigen songs met passie, gevoel en met hier en daar een boodschap. Met een mix van de rocksound uit de 70’ties, de sound van nu en af en toe een punky inslag, nemen de songs je mee op een trip door rock-city.
Public Fools is drummer Maarten Mastbroek, met ervaring in diverse projecten uit het covercircuit waaronder Mental Sweat. Bassist Jan Schoneveld, o.a. uit Xynobite (winnaar Grote Prijs v.d. Bollenstreek 1999) en coverband Asjeblieft. Zanger/gitarist Arjan Brands, o.a. uit Cheyenne, H.I.T. The Grunge Machine en Mental Sweat.

Datum

15 - 16 mrt 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6