The Box Live doorgewinterde blues & dansbare liedjes van eigen bodem!

Vanavond gaan we lekker beginnen met doorgewinterde blues van de Longfield Bluesband, met heerlijk herkenbare klassiekers.
Daarna gaat het dak er af met dansbare en hossende liedjes van eigen bodem, en meezingen mag natuurlijk ook (weer)

We hopen jullie allemaal weer te spreken!

Tot vrijdag!

Wel even de huidige coronaregels toepassen!

 Longfield bluesband : https://www.facebook.com/The-longfield-bluesband-100990225682872
Is een 5 mans formatie die opgericht is in 2014. Gedurende de daarop volgende jaren vonden er enkele wisselingen van de wacht plaats. In de afgelopen jaren heeft de band een solide vorm aangenomen en is begin 2021 verrijkt met front man Peter die stem geeft aan de rauwe, maar soms ook gevoelige rhythm and blues die de band ten gehore brengt. De Longfield Bluesband geeft een eigen stijl aan blues klassiekers zoals “the thrill is gone”, “Sweet home Chicago “, “Cross roads” en vele anderen. En minder bekende nummers zijn opgenomen in het repertoire.
Peter – Vocals
Theo – Drums en backing vocals
Bill – Gitaar
Nils – Bas
Arnoud – Gitaar

Meerniet : https://meerniet.nl/
Meezingen, dansen en hossen op de leukste muziek van eigen bodem: dat is waar het om draait bij coverband MeernieT. Een optreden van de band MeernieT is een groot feest der herkenning voor jong en oud. Want of je nu 20 of 80 jaar bent, iedereen zingt mee met hits van artiesten en bands als de Dijk, Jeroen van der Boom en Doe Maar. Je moet wel in een heel erge chagrijnige bui zijn om niet mee te willen zingen!

Nederpop covers met MeernieT!

Datum

15 okt 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 23:55