Skip to main content

The Box Live hard en heavy, en soms op z’n “singer songwiters

From Mars To Mercury, de vele optredens hebben ervoor gezorgd dat zij in de hele regio bekend zijn bij hun familie en vrienden,…Dus het zal wel druk worden!

Wij zijn er in iedergeval weer helemaal klaar voor om het jullie naar het zin te maken!

Tot vrijdag!

From Mars To Mercury : www.frommarstomercury.wordpress.com
Is een band, bestaande uit vier veertigers, die kunnen putten uit een enorme ervaring.
Groen als gras in de jaren ’80, verbeterd in de jaren ’90, tot perfectie gepolijst in het nieuwe millennium maar nu weer keihard op de weg terug: From Mars To Mercury.

De band is opgericht door drummer Jaap (bekend van o.a. Paragon), bassist Jos (bekend van o.a. Paragon) en gitarist Frank (bekend van o.a. Paragon). De wortels van die heren liggen in Lisse, gelegen in de Duin- en Bollenstreek.
Er zijn al veel bands bestaande uit zang, gitaar, bas en drums die grote successen hebben gevierd en grote hits hebben gescoord. From Mars To Mercury bewijst graag dat het ook anders kan.

De muziek van de band is heel divers, dan weer hard en heavy, dan weer heavy en hard! Soms beginnen de bandleden tegelijk, soms eindigen ze gelijk! Al met al een heel gevarieerd repertoire dus en voor elk wat wils! De muziek houdt het midden tussen geniale ritmische en melodische structuren en een kranige onrust op een bedje van overlast.

Daarbij zijn de heren schatplichtig aan hun muziekhelden: Deep Purple en Queen (vroege jeugd), Metallica en Megadeth (late jeugd) en Muse en Foo Fighters (late herfst. Zij streven er naar hun jatwerk evenwichtig over de afgelopen decennia te verdelen. Op hun beurt verwachten zij dat over 20 jaar niemand hun muziek nog kent. En die bescheidenheid siert hen.

De band heeft inmiddels de traditie ontwikkeld om elke tournee te eindigen in de locatie waar de tournee is begonnen. Zo werd de wereldtournee van 2016 begonnen en geëindigd in The Box in Katwijk

Er zijn van die gebeurtenissen die je leven veranderen en die je je 40 jaar later nog herinnert als de dag van gisteren. Een optreden van From Mars To Mercury is echter ook niet te versmaden.

Datum

18 - 19 mrt 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6