The Box Live, het dag gaat eraf!

Gelukkig, vanavond hebben we weer een toffe The Box Live!

We beginnen met Billbunker, een Rockband uit Utrecht,  Hun nummers zijn soms drassig, onheilspellend, maar andere nummers stuiteren, zullen je van je voeten vegen. Liefde, moord, verlangen, woede; slechts een paar thema’s die in de muziek van Billbunker voorkomen.
Daarna gaat Rockdivision verder, zij hebben al eens eerder het dak van Muziekcentrum The Box weggeblazen, met hun lekkere Rockcovers.

Dus , vrijdag avond,…The Box Live avond!

Tot vrijdag !

Billbunker : www.facebook.com/Billbunkerband
is een Utrechtse rockband.
In maart 2021 bracht de band EP “Sliding into Numbland” uit. De vijf nummers vertegenwoordigen alle kanten van de band: de ratelende rock van “There’s A Fire” en “Fright Flight”, en het contemplatieve karakter van “Barrow” en “Hey Somebody”. Vooraf uitgebrachte single “How Brave” is een ontroerend eerbetoon aan een broer die in 2020 is overleden.

In 2019 stond Billbunker op het bovenste podium van Paradiso, op het 30×20 Festival van Pinguin Radio. Ook traden ze op op het Rabo-Podium van Tivoli Vredenburg, met een semi-akoestische set. Opnames van beide shows staan op Spotify.

Rockdivision : www.rockdivision.nl
Is een ervaren rock coverbanduit het midden van nederland! Metallica Pearl Jam Foo Fighters Go Back To The Zoo Kings of Leon
Deze gedreven formatie speelt moderne en classic rocksongs
(uitsluitend Engelstalige covers) met een eigen draai maar trouw aan de sfeer
van de originele song. Rock Division zorgt voor een spetterende rockavond in
een kroeg, tentfeest, festival of op een ander feest

Datum

24 - 25 jun 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00