Skip to main content

The Box Live, Het dak er af!

Na een weekje geen The Box Live komen we keihard terug!
We beginnen met Klim en Co, zij spelen heel erg dansbare covers.
Daarna neemt Hit The Roof The Box volledig over en gaat het dak er af met Motown, soul en funky music waar je echt niet stil bij kan zitten!

Tot vrijdag! 

Kim & Co. :  https://kimandcoband.nl
Voor enkele muzikanten draait het leven om muziek. Daarom zochten we elkaar tijdens de coronaperiode op om op kleine schaal muziek te blijven maken. We wisten van elkaars ervaring in andere bands. Al snel raakten we goed op elkaar ingespeeld, en bouwden we een gevarieerd repertoire op. We gingen op zoek naar een geweldige zangeres. Dat werd Kim. Ze zingt van klassiek tot jazz en rock, en altijd enthousiast. Een nieuwe band was geboren.

Inmiddels spelen we een aantal jaar samen in cafés en op feestjes. Voor iedere gelegenheid vinden we een goed repertoire. Van rustige jazzy nummers tot eighties hits, knallende rock en de nieuwste dansbare nummers, en af en toe wat Nederlandstalig. Als het maar een muzikale uitdaging heeft.

Met Rob op drums swingt het altijd. Simon is een virtuoos bassist, Bart soleert met vintage tonen op z’n gitaar, Peter speelt klassiek piano, maar hier ook orgel en synthesizer, en Kim zingt de sterren van de hemel. De band Kim & Co. zorgt voor een muzikaal spektakel.

Kim & Co speelt een mix van nieuwe pop covers, classics en ballads. Easy listening, dansbaar en singalong!

Hit The Roof : https://www.hit-the-roof.nl

A TRIBUTE TO SOUL & JAZZ.

Als je op zoek bent naar een energieke, authentieke band met echte blazers waar je de hele avond op kunt dansen, zoek dan niet verder.

Hit the Roof!  blaast al 10 jaar klassieke soul, funk & jazz  een nieuw leven in en levert optredens waarop volop gedanst kan worden met interactie voor het publiek.

Van Motown tot moderne Soul en Jazz, we hebben het allemaal. Of je nu op zoek bent naar een avondje uit met vrienden, een speciaal evenement, of gewoon je favoriete muziek wilt horen, Hit the Roof is de perfecte keuze.

Denk aan Michael Jackson, Incognito, Chaka Khan, Brothers Johnson, Stevie Wonder, E,W&F, Maxwell, Chic, Tower of Power  en je begrijpt dat de dansvloer van begin tot eind vol staat.

Niet voor niets is een vrije vertaling van onze bandnaam:  Het Dak Eraf!!!!

En of het nu een optreden is in een cafe, evenement, festival of privé- of bedrijfsfeest maakt ons niet uit, wij zorgen dat het Feest wordt.

Datum

03 - 04 nov 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6