Skip to main content

The Box Live,..Het is bijna lente

We gaan voorzichtig naar de lente toe, en The Box neemt daar al een voorproefje op, met
gezellige mensen en toffe muziek!

Rauwkost begint lekker met bijzondere teksten als geen eigen huis, geen plek onder de zon’ en ‘Waarom is die troep zo duur, voor een paar kilometer per uur?
Daarna komt Back de avond naar een hoogtepunt brengen, net zoals zij een paar maanden geleden de sfeer tot het dak vd The Box, (en dat is best hoog) lieten stijgen.  

Dus kom gezellig lang voor een supergezellig begin van het weekend!

Tot vrijdag!


RAUWKOST : https://www.facebook.com/profile.php?id=100086490596009

is een nieuw Nederlandstalig Rock-Trio met eigen muziek geïnspireerd door oa Hang Youthde Dijk en Doe Maar. We komen uit omstreken Den Haag, 

en spelen ook in bands als: Callkoen, Pat Smith en Tommy Brown. Met teksten als ‘Geen eigen huis, geen plek onder de zon’ en ‘Waarom is die troep zo duur, voor een paar kilometer per uur?’ kan iedereen gegarandeerd meezingen en een gezonde dosis frustratie afreageren. 

Back :  https://www.facebook.com/BACK-101495525569214
Is dé 80’s rock & new wave cover-band die je moet gaan zien! BACK speelt de eighties covers die iedereen kent maar niet altijd voor de hand liggen. Bowie, U2 en Simple Minds natuurlijk, maar ook Herman Brood, Duncan Brown, Killing Joke en Prince. Heel herkenbaar, maar altijd met een BACK-twist! Wie zijn BACK? Frank is een echte ras-entertainer, de stuwende ritmesectie Robin en Tommie zorgt er in no time voor dat de voetjes van de vloer gaan, gitarist Andy weet elke noot feilloos te raken en Dirk voorziet alles van een heerlijk eighties synthesizer sausje. 

Datum

03 - 04 mrt 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6