Skip to main content

The Box Live, het wordt weer een feestje!

Deze The Box Live gaan we beginnen ,met de swingende klanken van The Four, zij spelen hits van Iconen van, en uit de tijd van The Beatels en The Monkees, en nog meer!
Daarna maakt Dance Craze er een heerlijk feestje van met ska liedjes waar je echt niet stil bij kan blijven zitten!

Tot vrijdag!

The Four : https://youtu.be/c0mQXtQsXwo
staat bekend om hun fantastische covers van klassiekers van The Beatles, The Monkees en andere iconen uit die tijd. Maar dat is niet alles: deze mannen hebben ook een aantal eigen nummers in het repertoire, die perfect passen in de stijl van de beat muziek uit de jaren 60. 
Deze Nederbeat band, bestaande uit drie getalenteerde muzikanten, brengt je terug naar de gouden jaren van de rock en roll en beatmuziek. Met hun energieke optreden en authentieke sound waan je je weer in the 60’s
Verwacht dus veel herkenbare hits en verrassende nieuwe pareltjes.
Bereid je voor op nostalgie, energie en swingende muziek!

Dance Craze : https://www.facebook.com/profile.php?id=100086853531590
is een 7-koppige ska band, geinspireerd op de gelijknamige BBC documentaire uit de vroege jaren 80, tijdens de hoogtijdagen van de 2-tone ska, waar Madness, the Selecter, the Beat, Bad Manners en the Specials samen op toernee gingen door in het Engeland van Margeret Tatcher en de mijnwerkersstakingen.  

De band bestaat uit gitaar, bas en drums en een knallende 3-koppige blazerssectie, hebben allen ervaring uit eerdere bands en frontman Thijs weet het publiek altijd lekker mee te nemen en op te zwepen!

Dance Craze – a tribute to 2-Tone!

Datum

26 - 27 jan 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6