Skip to main content

The Box Live “Kensington”

The Box Live van 8 december, wordt er een van Neerlands grote bandnamen en Party, Party, Party !
We beginnen met Uncharted een Kensington tribute.
Zij spelen de bekende hits van een van Nederlands grootste bands Kensington.
Daarna maakt No Direction er een groot feest van met lekker dansbare hits.

Tot vrijdag!

Kensington Tribute Uncharted
Met een edison prijs op zak, is Kensington een welbekende band binnen Nederland. Iedereen heeft wel een van hun grote hits gehoord zoals “sorry”, “street” & “uncharted”. Dit laatste nummer is de inspiratie voor het ontstaan van de band. Uncharted is een 7- koppige band ontstaan op muziekopleiding Pact+ Amsterdam. Zij brengen de kenmerkende muzikale gitaarlijnen en de intense drumpartijen van Kensington. Recent stonden zij 24 juni jl op het reuring festival Purmerend, tussen acts als Starman (David Bowie ) en Queen must go on. De uiterst dansbare muziek van grote Kensington hits kon het publiek zeer waarderen.

Leadvocal: Rowena de Vries
Backingvocals: Marieke Vije 
Gitaar 1: Jaime Kamstra
Gitaar 2: Djax Bank
Keys: Leroy de Vries
Bas: Sergio Borgonovi 
Drums: Britt van der Molen

No Direction : https://www.facebook.com/CoverbandNoDirection
No Direction is een IJsselsteinse coverband die een feestje bouwt met een mix van Engelstalige en Nederlandstalige liedjes.

Bart van Oortmerssen, toetsen
De muzikale duizendpoot van de band. Piano’s, vette Hammond-klanken, strijkers, toeters en bellen, hij tovert ze allemaal tevoorschijn uit zijn keyboards.
Vaste waarde in The Otherside en in No Direction gaat het dezelfde kant op. Rockt er vrolijk op los, maar mag ook graag wat andere muzikale sausjes toevoegen aan het bandgeluid.
Voor het leven fan van De Dijk, maar ook Eric Clapton en Stevie Wonder behoren tot zijn favorieten. Kan moeilijk stil blijven staan tijdens het spelen. Kluste tussen The Otherside en No Direction bij in de band van de musical Zusters In Zaken.

Irene Dokter, leadzang en backing vocals
Irene doet niets liever dan zingen, waar zij maar kan! Zij speelt mee in musicals en zingt bij de Peppers. Sinds 2015 zingt Irene samen met Gera – hun muzikale paden hebben elkaar al vaker gekruist – bij No Direction.
Zij kleuren met hun vocals de sound van de zang. Rock heeft absoluut haar voorkeur, maar ze geniet ook van de harmonieuze, soms zelfs zoete, samenzang van bijvoorbeeld ABBA.
Ze bloeit op door de positieve energie die vrijkomt bij het zingen, van haarzelf, van haar maatjes in de band en vooral van de enthousiaste schare fans.

Gera Matton, leadzang en backing vocals
Van kinds af aan heeft Gera een passie voor zang en toneel. Op latere leeftijd nam zij een paar jaar zangles en startte bij een koor. Daarna volgden verschillende projecten op zang- en toneelgebied. Zij speelde vijf jaar in musicals bij Pedalpoint, zoals bijvoorbeeld Jesus Christ Superstar en Grease. Sinds 2011 is Gera lid van toneelvereniging De Schakel. Zij schitterde in de musical De Jantjes en Zusters in Zaken. In mei 2011 richtte zij de Peppers op, een achtkoppige vocalgroup met voornamelijk popcovers uit de eighties. In 2015 trad zij samen met Irene toe tot No Direction. 

Jan van Dijk, gitaar
Nam op zijn zestiende zijn eerste gitaarles op de gitaar van zijn zus. Speelde drie jaar later in zijn eerste bandje. Maakte twintig jaar deel uit van bigband De Zendmasters waarmee hij soms letterlijk en figuurlijk over grenzen ging. Is sinds 2002 vaste waarde in funkrockband Pokkenherrie. Kwam in 2018 No Direction versterken.

Richard Visscher, basgitaar
Afkomstig uit een muzikaal gezin (piano en zang) begon hij op zevenjarige leeftijd met klassiek piano. Tijdens de studententijd ruilde hij de piano in voor de akoestische gitaar. Het laatste mondde uit in optredens samen met een vriend met folkachtig repertoir. Sinds 2005 speelt hij basgitaar. Afkomstig uit The Otherside is hij nu met Peter verantwoordelijk voor de groove en de beat.

Datum

08 - 09 dec 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6