The Box Live, meezingers & Rocking Rock

Vanavond gaan we eerst lekker Rocken met The Ghostrockets.
De band vindt speelt op z’n bestr als ze in een tof podiumcafe of poppodium staan, dus dat komt erl goed!
Daarna neemt Beat jullie mee met heerlijke covers om mee te zingen en te dansen.

Zin in even je benen van de bank en weer een ouderwets gezellige avond met live muziek, en leuke mensen, kom dan gezellig langs!

Tot vrijdag!

THE GHOSTROCKETS : https://soundcloud.app.goo.gl/vtwd11LSdRf94kkr5
zijn een band met de roots in Rotterdam en Delft. De band is al heel wat jaartjes samen en heeft de nodige sporen op muziekgebied verdiend. Met de afgelopen jaren regelmatige optredens in café’s en kleine podia in de regio. Dat bevalt de band ook het beste: spelen in een leuke kroeg of poppodium voor een enthousiast publiek. En de muziek van de Ghostrockets: sprekende rock, met een knipoog naar de blues, en naast eigen werk covers van muzikanten die het waard zijn om gecoverd te worden. De coronaperiode heeft de band benut om de studio in te gaan. Dit heeft weer mooi nieuw materiaal opgeleverd. En sinds kort is de band met een nieuwe drummer weer op volle sterkte!

Beat

De overeenkomst tussen muziek en de liefde is zo oud als de weg naar Rome. En zo gaan muzikanten ook wel eens lekker vreemd. Bijna allemaal in serieuze langlopende semi-pro bandjes, ontstond het idee om het eens stiekem met elkaar te doen. Na de eerste keer wilde we meer en nog een keer. 3 december zijn wij *BEAT*, komen we uit voor ons overspel en stappen on stage bij the-Box in Katwijk. Hier spelen wij enkele pop- en rock-covers. Wellicht als one-night-stand of vraagt deze outcoming naar meer…

Dennis Opdam – drums
Marco Gerresse – gitaar
Stephanie Dortwegt – zang
Marc van Kreij – Bass
Yordi Beelen – toetsen

Datum

22 - 23 apr 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 01:00