The Box Live, met een toffe band!

Melancholisch, eigenzinnig, en verrassend avontuurlijk, zo kan je de muziek van Bruno het beste omschrijven.
Als luisteraar kleef je voortdurend op het puntje van je stoel, en das maar goed ook, want helaas mogen we nog steeds niet dansen.

We beginnen weer vroeg, maar we zijn aan het uitzoeken om The Box Live gedurende de corona regels naar zondag middag te verplaatsen, maar dat laten we jullie dan natuurlijk direct weten.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in

Tot vrijdag!

Wel even de huidige coronaregels toepassen

BRUNO : http://www.bandbruno.nl
is altijd op zoek naar onverwachte afslagen. De muziek past maar in één hokje: het eigen hokje. En wanneer je toch een stempel op de muziek wilt drukken, gooi dan een mespuntje indiepop, een scheutje mellow, een vleugje rock, een theelepel dance en vier druppels new wave in de blender en druk op start. En voilà, daar is BRUNO.

“Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en verbeteren”, zegt oprichter André de Bruijn van BRUNO. Hij ziet zichzelf nog zitten, alleen in een kamer. Schrijven, schrijven en schrijven, nummer na nummer. En sinds een aantal jaren móet hij naar buiten. Samen met de band. Spanning brengen, in de muziek, in het optreden. Het publiek constant op het verkeerde been zetten, op een prettige manier. En dat samen maakt BRUNO verrassend avontuurlijk. Een solo-project van André was daarnaast nog het maken van een verrassende CD met lieve Nederlandstalige liedjes. Een glas vol tranen.

Andre de Bruijn: music & lyrics, recording, leadvocals, bass.
Inge van der Venne: keys, backing vocals, video’s, image editing, webdesign.
Paul de Bruijn: drums, backing vocals.
Gijs Wams guitar, backing vocals.


Datum

26 nov 2021
Expired!

Tijd

18:00 - 18:00