The Box Live, met Essentials en Men On Wire!

Vanavond gaan we genieten van mooie muziek
Essentials speelt lekkere covers en eigen nummers, en Men on Wire maakt prachtige nummers om naar te luisteren met een heerlijk drankje.

Wij zullen er weer zijn om het jullie helemaal naar ’t zin te maken
Helaas zal Naomi, jullie voor de laatste keer ontvangen, zei gaat nl na veel jaren een nieuwe  uitdaging aan.

Tot vrijdag!

Essentials : www.essentialsband.nl
is een Rotterdamse rockband die atypische covers speelt (voornamelijk 90’s en 00’s) verrijkt met eigen nummers.
Het is een mannending. Essentials is een viermansformatie met de volgende charmante bandleden.
Ben : Bass
Sebastiaan : Lead vocals en Guitar
André : Lead guitar
Symon : Drums

Men on Wire : www.menonwireband.nl
Sommige dingen in het leven zijn onvermijdelijk: dag volgt nacht en nacht volgt dag. De Nederlandse band Men on Wire heeft deze twee kanten van het leven de afgelopen jaren ontdekt. Van jonge boze mannen zijn ze uitgegroeid tot de ‘harde veteranen’ van de West-Brabantse rockscene, in het zuiden van Nederland.

Als vier jonge vaders lagen hun prioriteiten de afgelopen jaren begrijpelijkerwijs bij hun gezin. Maar één ding bleef bovenaan hun lijstje staan: de drive om melodieuze, sfeervolle en intense indierocknummers te schrijven. Sander Brok (gitaar/toetsen/synth), Tim van Andel (bas/zang), Martijn Wijnings (drums/samples) en Wouter Stroop (zang/gitaar) zijn na jaren van familieafleiding terug in balans en volledig hersteld in hun balans en focus op muziek. Men on Wire is klaar om hun nieuwe ‘kind’ op de wereld los te laten: de gloednieuwe EP Hestia.

Medio 2020 doken de Men on Wire weer de studio in. Eind juni namen ze onder begeleiding van Jos ‘El Jefe’ Driessen vier tracks op in Studio Sandlane. Het eindresultaat, de Hestia EP, is uitzonderlijk: het sfeervolle titelnummer, het schijnbaar lichte maar tekstueel zware Left Luggage, de melodieuze rocker Bordertown en het onheilspellende Seven Days beschrijven de realiteit van het dagelijkse leven van mensen van eind dertig. . Het huwelijk, het einde van het huwelijk, liefde voor het gezin maar ook de donkere kant(en daarvan), het leven in de stad waar je bent opgegroeid en het verlangen naar ‘iets anders’ maar de moed niet hebben… Alledaagse aangelegenheden, maar herkenbaar voor iedereen en oh zo glorieus, hard en pijnlijk als je er middenin zit. De jongens van Men on Wire serenade hun zegeningen en vechten met hun demonen op deze EP, en we zouden het geweldig vinden als jij er deel van uitmaakt!

Datum

27 - 28 mei 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00