Skip to main content

The Box Live met Salesmen en The Caverns

Wat was het weer heeeeeerlijk afgelopen vrijdag!
As vrijdag 30 september gaan we we natuurlijk weer door tot in de kleine uurtjes
We starten full power met Salesmen, een nieuwe band vol met ervaring die het dak er af spelen!

Daarna neemt een bak aan ervaring jullie mee naar de kelders van Utrecht.
The Caverns spelen toffe covers van oa  John Mayall, Van Morrison, The Rolling Stones, en vele andere.

Ook zin in een toffe avond met gezellige mensen en vol goede muziek?

Dan zien we je graag as vrijdag!

Tot dan!

Salesmen : https://www.facebook.com/lucindarecordsnl
Zijn rotsvast. Salesmen houden van muziek van Jack White, Triggerfinger, Led Zeppelin en James Bond. Salesmen gaan niet over verlaagde plafonds en kantoorlandschappen, maar verkopen hun ziel op het podium. Een nacht met Salesmen is een nacht van dansen en een ochtend van nostalgie.  Salesmen is een nieuwe band van ervaren muzikanten en zal hun debuutsingle ‘One More, Please’ aan het publiek presenteren tijdens hun herfst 2022 Benelux-tour.


The Caverns : www.thecaverns.nl
Bluesband The Caverns bestaat al meer dan 50 jaar (!). In 1963 kwamen vijf schoolvrienden op het idee een bandje te gaan vormen. Dit was het begin van de Utrechtse band The Caverns die bekend werd in Duitsland, België en zelfs Engeland.

Vele optredens volgden met artiesten zoals Shocking Blue (Venus), Q 65 en Dave Berry. The Caverns traden regelmatig op in het circus van Toni Boltini waar ook de zangers Rob de Nijs en Johny Lion optraden.

De naam The Caverns komt van kelders, omdat zij heel veel speelden in de kelders aan de grachten van de stad Utrecht waar de band vandaan komt. Ook de legendarische CAVERN Club in Liverpool waar de Beatles werden ontdekt, werkte inspirerend op die vijf schoolvrienden.

Goede wijn behoeft geen krans en dat gezegde gaat zeker op voor The Caverns. Het geen zielloze covers die ze voor het publiek in petto hebben. Hun repertoire bestaat uit nummers van John Mayall, Peter Green (Fleetwood Mac), Van Morrison (Them), Spencer Davis Group en The Rolling Stones.

Datum

30 sep 2022 - 01 okt 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6