Skip to main content

The Box Live plays The Blues

As vrijdag weer 2 bands op het podium.
Een oude bekende Interstate 44, zei speelden al meerder malen met The Box Live, en brachten altijd de voetjes van de vloer.
Daarna komt Blues Trick met de uit de USA afkomstige leadzangeres Diana jullie meenemen naar de rauwe intensiteit van Delta blues tot de bruisende elektrische energie van Chicago blues.

Het wordt buiten weer kouder maar in The Box is het altijd warm en gezellig

Tot vrijdag!

Interstate : https://interstate44.jimdo.com/
maakt herkenbare blues, rock en hedendaagse muziek. Hun muziek leent zich uitstekend voor eetgelegenheden, muziekcafés en kleine theaters. De band bestaat uit John Stevens (zang/gitaar), Willem Smit (sax/dwarsfluit), Titus Rinia (basgitaar) en René Revers (slagwerk
et repertoire van de band laat zich vooral inspireren door muziek van Eric Clapton, Fats Domino, Rolling Stones, Creedance Clearwater Revival en  Santana. Met enige regelmaat is de band te gast van diverse podia in de regio.

Blues Trick : https://danisagency.nl/BluesTrick/
is een veelgevraagde bluesband uit de omgeving van Zevenhuizen. In de wereld van Blues Trick staat de blues in zijn volle glorie centraal en ben je zonder twijfel op de juiste plek voor een unieke en meeslepende Blues ervaring.

Het hart van de band wordt aangedreven door de uit de USA afkomstige zangeres Diana die de band een internationaal karakter geeft. Haar unieke stem, doordrongen van de rauwe emoties van de blues doen je dan ook onmiddellijk denken aan een van de vele bekende blueszangeressen die haar voorgaan. 

De eenheid van de zeskoppige formatie komt tot uiting in de enorme liefde voor de bluesmuziek. Net zoals de blues zelf verschillende sub genres en stemmingen omvat, weerspiegelt Blues Trick deze diversiteit in hun muziek. Van de rauwe intensiteit van Delta blues tot de bruisende elektrische energie van Chicago blues.

Het gekozen repertoire draagt vele verhalen met zich mee, Blues Trick weet deze emoties te vangen en op hun eigen manier te interpreteren. Met Diana en Daantje als vertolksters van “Lady Blues” , weet de band een onderscheidende stempel te drukken op het blues genre. 

Kortom, waar je ook vandaan komt en wat je muzikale voorkeuren ook zijn, Blues Trick nodigt je van harte uit om een stap te zetten in onze wereld waar muziek een verhaal vertelt dat zowel oud als nieuw omvat…

De basis
Dirk (drums) en Nathan (basgitaar)
Lady Blues sectie, Diana (leadzang) en Daantje (toetsen en zang)
Bending and vibrato
Wim (Bluesharp en zang)
Je kan nooit te veel gitaar hebben
Frank (solo and rhythm guitar)

Datum

24 - 25 nov 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6