Skip to main content

The Box Live “Rock and Blues”

Aanstaande vrijdag beginnen we lekker met Bonemachine, met leadzanger Kevin Burns. Soms lekker stevig en dan weer een mooie balladachtige song.
Daarna gaan we verder met de legendarische Amerikaanse gitarist en zanger Niki Buzz.
Niki is, leeft, en ademt Blues zoals het zijn moet.

Tot vrijdag

In maart 2023 hervormde de band Bonemachine met Kevin Burns als leadzanger, slaggitaar en mondharmonica en nieuwe leden Joao op ritme- en sologitaar en achtergrondzang, Davide op drums en Dmitri op de basgitaar en achtergrondzang om een ​​krachtige rockband te creëren! De belangrijkste focus was het creëren van originele muziek van kwaliteit, waarbij de muzikaliteit van alle 4 unieke en ervaren muzikanten werd gecombineerd. De release van hun EP zal naar verwachting nog voor de zomer klaar zijn en ze kijken uit naar hun eerste liveshow in The Box!

Niki Buzz and The Midnight Bluesexpress
NIKI BUZZ is een legendarische Amerikaanse gitarist en zanger, die zijn sporen wel verdiend heeft. NIKI heeft in Amerika getourd en is de laatste jaren vooral actief in Europa. 
Samen met THE MIDNIGHT BLUESEXPRESS is NIKI nu op het podium te bewonderen met een mix van blues, rock, funk & soul.
Bluesklassiekers (van o.a. Robert Johnson, Muddy Waters en Albert Colins) worden afgewisseld met een medley van CCR en andere lekkere klassiekers.
In THE MIDNIGHT BLUESEXPRESS spelen de broers Cees en Wil Slats op respectievelijk gitaar/zang en drums/zang.
Beiden al jaren actief in diverse regionale bands en nu in de band van NIKI. Op de bas de ervaren bassist en zanger Rob van Mook.
Nu te boeken: Wil Slats 06-52144325 wilslats@tiscali.nl

Datum

12 - 13 jul 2024
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6