The Box Live, Mooie liedjes en Creedence Clearwater Revival

We hebben helaas een afmelding van Bad Honey ontvangen,
maar de band Könst komt vanavond spelen, en die maakt ook hele mooie liedjes

The Box Live van 7 oktober wordt er dus een van mooie liedjes en mooie liedjes.

Könst start met eerder filmisch dan pop of rock liedjes. Het geluid ligt in de buurt van Bears’ Den en Haevn
Daarna neemt Love Machine jullie mee naar de mooie meerstemmige muziek van Creedence Clearwater Revival.

Het wordt weer een mooie avond vol live muziek

Tot vrijdag!

Könst
2020:  twee vrienden gaan een serieuze muzikale samenwerking aan. Eerst nog als project, maar als de eerste composities zijn ontstaan stijgt het enthousiasme en besluiten we een band te vormen. De manier waarop Joost zijn geluid inkleurt geeft Kees de mogelijkheid zijn manier van zingen verder te ontwikkelen. Compositorisch vindt een mooie evolutie plaats. Eerder filmisch dan pop of rock. Het geluid ligt in de buurt van Bears’ Den en Haevn.  Om de nummers uit te voeren wordt met een bassist/toetsenist en percussionist geëxperimenteerd. Echter, de magie blijkt vooral tussen hen tweeën plaats te vinden.

In 2014 hebben deze vrienden al 3 nummers opgenomen. Een kado voor een vriendin. Hierna gaan ze muzikaal hun eigen weg maar de vriendschap blijft bestaan.

De Corona Pandemie bood de kans om 6 nummers op te nemen. Rob Könst (Muziekcentrum The Box in Katwijk) produceert deze nummers en voegt zijn muzikale interpretatie toe. Dit geeft hen de uitdaging om deze meer georkestreerde nummers te vertalen naar 2 personen. Door gebruik te maken van elektronica en effecten, maar ook visueel materiaal, krijgen de nummers een extra dimensie. Hierdoor zijn de optredens sferisch te noemen.

 Könst bestaat uit;

 Joost Könst snaarinstrumenten (en de rest)

 Kees de Gelder (zang en gitaar)

Referenties: Spotify. EP Home van Könst.

Creedence Clearwater Revival, ook wel Creedence en CCR genoemd, was een Amerikaanse rockband, opgericht in El Cerrito, Californië. De band bestond aanvankelijk uit zanger, leadgitarist en primaire songwriter John Fogerty; zijn broer, ritmegitarist Tom Fogerty; bassist Stu Cook; en drummer Doug Clifford. Deze leden speelden sinds 1959 samen, eerst als de Blue Velvets en later als de Golliwogs, voordat ze zich in 1967 op de naam Creedence Clearwater Revival vestigden.[1] De band trad op tijdens het Woodstock-festival van 1969 in Upstate New York, en was de eerste grote act die daar optrad.

Erik – basgitaar
Andras – zang
Axel – Drums
Jolijn – zang en toetsen
Antoon – gitaar
Daniel – gitaar en toetsen

Datum

07 - 08 okt 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00