Skip to main content

The Box live van as vrijdag gaan we weer lekker live knallen.

Hard Act To Follow frist je geheugen op met te gekke liedjes die je bijna vergeten was.
LeBrock sluit de avond af met echte rock klassiekers van de laatste jaren.

Dus kom naar The Box voor weer een toffe avond live muziek.
En tegen iedereen die nog nooit geweest is zeg ik, The Box Live, goeie live muziek, op een volume dat je nog gewoon kan praten, hele gezellige mensen, een bitterballetje,….ik zeg

Kom gezellig langs!

Tot vrijdag

Hard Act To Follow : www.facebook.com/ActFollowers
is een typische kroegband : ze spelen een smeuïge mix tussen het bekendere werk en nummers die je eigenlijk in je achterhoofd wel kent – al of niet in de oorspronkelijke versie, met als doel de vroegere “café met live muziek“ sfeer te laten herleven.

HardActToFollow speelt zijn Blues- en PubRock in een basic samenstelling : vocals, gitaar, bas en drums en past dus bijna overal. Onze helden : denken aan Tom Petty, Jimi Hendrix, Rolling Stones, John Hiatt, Neil Young, enz. – maar ook vaderlandse grootheden passeren de revue : Livin’Blues, Brainbox, Brood, enz.

LeBrock : lebrock.nl
neemt je mee op een inspirerende reis into rockmusic. Aan de hand van onze immer bevlogen zangeres, onze briljante soms enigszins maniakale gitarist en onze doorleefde strakke ritmesectie horen jullie een smaakvolle LeBrock collage van de échte Rock Classics van de afgelopen decennia. Enjoy !

Datum

21 - 22 okt 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00