Skip to main content

The Box Live van Hard tot Blues op het bot!

Deze vrijdag gaat The Box Live van hard en heavy, en soms op z’n “singer songwiters” gezongen liedjes tot Blues die je gaat voelen tot op het bot! .
From Mars To Mercury, de vele optredens hebben ervoor gezorgd dat zij in de hele regio bekend zijn bij hun familie en vrienden,…Dus het zal wel druk worden!
Daarna horen Blues zoals je Blues moet voelen met Blues Alive, zij nemen je werkelijk mee naar de oude tijden van de Blues tussen  Memphis en New Orleans.

Wij zijn er in ieder geval weer helemaal klaar voor om het jullie naar het zin te maken!

Tot vrijdag!

From Mars To Mercury : www.frommarstomercury.wordpress.com
Een eigenzinnige band, bestaande uit vier veertigplussers die kunnen putten uit een enorme ervaring, soms ook in de muziek. From Mars To Mercury maakt eigen liedjes waar een beetje singer-songwriter zijn neus voor ophaalt.

De muziek van de band is heel divers, soms hard en heavy, dan weer heavy en hard. Al met al een heel gevarieerd repertoire en dus voor elk wat wils! De muziek houdt het midden tussen geniale ritmische en melodische structuren en een kranige onrust op een bedje van overlast.


BLUES ALIVE-band.

is een stomend hete bluesband uit R’dam…
Ze zijn al zo’n tien jaar samen met onderbrekingen. Ze zijn muzikanten met andere achtergrond, de drummer komt uit de latinhoek, de bassist uit de wereldmuziekhoek, de toetsenist uit het meer poppi-genre en de gitarist-zanger uit de Reggae/jazz-afdeling!

Maar hebben ze alle 4 dat blueshart (daar komt toch alle muziek vandaan  komt eraan)
Door de jaren heen hebben ze hun bluezy/jazzy/latin gespeeld op diverse festivals, podia, cafés
vibez en met zoveel muzikaal geweld is hun repertoire erg gemengd en eigen werk en covers…BB KING,B GUY,E CLAPTON,R TROWER ect ect…
Kortom, bij een optreden/show van BLUES ALIVE kunt u genieten van een daverende show, en     verwacht stomende hete blues op topniveau!

 LINE-UP BLUES Alive 
Drums — MARLON DE WINDT
Bass—PAULO
Keys – RAVI
Guitar /vocals — BOB VENGA


Datum

14 - 15 apr 2023
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00

Kosten

€2,00
Muziekcentrum The Box

Locatie

Muziekcentrum The Box
Valkenburgseweg 50 A 2223 KE Katwijk ZH
Website
https://maps.app.goo.gl/7DUZtR2sX2H2ZNVn6