The Box Live, Wauw dat wordt gaaf!

Cantante pop-rock del año, daar beginnen we vanavond mee.
De Latino pop-rock zangeres van het jaar, dat is Grace!
Zij gaat en set van haar eigen rock songs zingen met haar te gekke band.
Daarna gaat Split second verder met  tijdloze klassiekers afgewisseld met hedendaagse hits

Wij zorgen voor de Cuba Libre, en jullie voor de gezelligheid.

Tot vrijdag!

Grace de Gier : www.gracedegier.com
Beschrijft haar muziek als een unieke mix tussen 80’s/90’s en moderne rock, met instrumenten die niet gebruikelijk zijn in rock, van een zeer Colombiaanse accordeon tot een klassieke viool. Verwelkomend publiek van alle leeftijden en uit vele landen, met volgers op haar sociale netwerken van verschillende nationaliteiten. Grace is geboren in Colombia en woont al meer dan tien jaar in Nederland. Grace zingt en schrijft in het Spaans en Engels en heeft de aandacht getrokken van verschillende Amerikaanse nieuwe sites, zoals Fox, American News, MTV Rock en The Times. Ook in Latijns-Amerika op La Cronica Mex, El espectador Col, Revista Schock Col, Caracol TV en RCN-radio, Europese en Aziatische media.

Grace heeft invloeden van bands als de ´The Cranberries´, ´Garbage´, ´Blondie´, ´The Cure´, ´The Killers´, ´Roxette´ en anderen, maar ze wil haar eigen stijl hebben.

Grace de Gier : Vocals
Erik Mensink : Drums
Frank Arahman : Bass
Tijmen de Koning : Guitar
Andy Vasco : Guitar

Split Second : www.splitseconds-music.nl

Split Seconds is een coverband met muzikanten die weten wat muziek maken is. Met hun uitgebreide repertoire weten ze elk podium onveilig te maken. Ontstaan uit een passie voor muziek zijn de bandleden samen gekomen om met elkaar iets gaafs neer te zetten. Met veel plezier spelen ze bekende covers, hun repertoire is zeer divers. Van Madonna tot Beth Hart en van Kiss tot Anita Meijer. Als het een feestje moet zijn speelt Split Seconds ze allemaal. Tijdloze klassiekers worden afgewisseld met hedendaagse hits. Split Seconds kan optredens verzorgen op ieder soort feest. Van een gezellige feestzaal tot een intiemere setting, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. In overleg kan de speelduur en het repertoire aangepast worden zodat de band perfect op uw feest past! Met veel energie en passie geven ze elk liedje een “Split Seconds” sausje

Datum

10 - 11 jun 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 01:00