The Box Live,Een bak aan ervaring, Dampende Blues en 60ies and 70ies Rock

Deze The Box Live is een bak aan ervaring we beginnen met dampende blues en opzwepende Rock en eindigen 60ies en 70ies Rock

Wil je erbij zijn kom dan vroeg, want vol is vol!
Wil je zeker zijn van een plaats reserveer dan via info@muziekcentrumthebox.nl

Tot vrijdag!


(Wel even de huidige coronaregels toepassen)

Burt Mayer & Friends : https://www.facebook.com/Burtmayerandfriends
is een blues-rock band uit de omgeving van Arnhem met gitarist zanger Burt Mayer, slagwerker Chris Meurs, bassist Henk ten Kate en toetsenist Wouter Cats, die met een ongekende passie een blues rock repertoire vertolkt met nummers van onder andere: ZZ-top, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Allman Brothers, Cream, Free, Freddy King, Deep Purple en John Mayer. Ook een aantal Nederlandse helden zoals Sweet d’ Buster, Cuby and the Blizzards, Flavium, Herman Brood en Focus passeren de revue.

Guitar and Lead vocal – Burt Mayer
Bass and vocal – Henk ten Kate
Drums and vocals – Christiaan Meurs
Keyboard – Wouter Cats

Blue Lamoen : www.bluelamoen.nl
De band zet samen zo’n 240 jaar ervaring op het podium en dat kun je horen. De leden van BLUE Lamoen hebben hun sporen in de muziek dan ook ruimschoots verdiend.
is ontstaan begin 2011 bestaat uit een gezelschap van liefhebbers van de 60er en 70er jaren Rock (and Roll) en brengen met veel overgave naast een aantal eigen composities nummers van Steely Dan, the Beatles, the Who, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Wishbone Ash en vele anderen.

Jan Pardon op bas
Louis van Hees op gitaar en vocals
Eric Geskus op gitaar en vocals
Henk Vente op drums
Marcel Vrakking op toetsen

Datum

10 sep 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 23:55